Dragi otroci, za vas imamo skrivnost, ki je samo za vaša ušesa.

Naši hiški je ime Solna vila. Solna vila ima na vsaki lokaciji 3 čarobne sobice, saj je v vsaki sobici peskovnik s soljo.
Tu živi tudi en poredni škratek. Ime mu je Dolfe. Sicer je čisto prijazen in dober, ampak ko ga piči, zna tudi kakšno poredno zakuhati.
Dolfe v Solni vili izdeluje čarobni prah iz soli. Gre za hudo zapleteno zadevo, ki jo iz roda v rod škrati dobro skrivajo.
Dolfe je najbolj vesel, ko pridejo otroci v Solno vilo. Takrat namelje čarobni prah soli in komaj čaka, da ga lahko pihne v sobo, kjer se otroci igrajo v peskovniku soli.
Med igro otroci sploh ne opazijo, da so vdihnili ta čarobni prah, ki deluje podobno, kot če bi bili tisti trenutek na morju.
Včasih pa Dolfe tudi ponagaja. Saj veste, ko ga piči poredna muha, postane tudi on muhasto poreden. Takrat skrije solne kristale iz čarobne solne lučke in elektrika prične nagajati.
Joj je teta, ki tam dela vesela, ko pridejo otroci! Saj ona s svojimi starimi očmi ne vidi dobro in bi lahko ure in ure iskala te solne kristale.
Otroci pa imajo še čisto nove oči in najdejo kristale, kot bi mignil. Ko je konec obiska, prinesejo te kristale teti, ta pa jih hitro vtakne nazaj na lučko in elektrika v Solni vili spet ponovno dobro deluje. Hura za otroke!
DRAGE MAMICE, ATIJI, DEDKI, BABICE, TETE, STRICI, PRIJATELJI, ZNANCI DOBRODOŠLI V SOLNI VILI!
Koža in dihala vam rečejo hvala.

 

 

astma, bronhitis, bronhiolitis, kašelj, smrkelj, laringitis, angina, pljučnica, viroza, kajenje, smrčanje, kadilski kašelj, dermatitis, seneni nahod, vnetja ušes, vneta ušesa, bolezni dihal, KOPB, prehlad, ventolin, flixotide, zdravje, zdravljenje, solna terapija, solna, terapija, prehlad, kašelj, smrkelj, astma, laringitis, solna vila, solna, vila, bronhiolitis, bronhitis, seneni nahod, vneto grlo, vneto, grlo, viroze, tonzilitis, pljučnica, pljučnice, pogoste, vneta ušesa, ušes, vneta dihala, dihala, smrčanje, stres, detox, razstrupljanje telesa, ljubljana, ljubljani, solne terapije v ljubljani,
terapije v ljubljani

Košarica
Scroll Up