Dostava

DOSTAVA:

Naročeno blago, ki je na zalogi, kupcu dostavimo najkasneje v petih delovnih dneh po prejemu naročila. Če naročenega izdelka ni na zalogi, bomo kupca o predvidenem roku dostave obvestili.

STROŠKI DOSTAVE:

Stroške dostave (poštnino) vsak kupec plača sam, po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Višina poštnine je odvisna od velikosti in teže paketa.

Če kupec kot plačilno možnost izbere ”plačilo po povzetju” preko Pošte Slovenije, je potrebno k znesku odkupnine prišteti še provizijo za odkupnino v znesku, ki jo za tovrstne storitve obračuna Pošta Slovenije po svojem veljavnem ceniku.

Če je kupec ob naročilu izbral možnost ”po povzetju” ali ”dostava po pošti”, mu naročeno blago pošljemo preko Pošte Slovenije in mu stroške dostave zaračunali glede na težo in velikost paketa po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Dostavo izven Slovenije bomo zaračunali posebej po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

OSEBNI PREVZEM:

Blago lahko kupec prevzame osebno, po predhodnem dogovoru na dogovorjeni lokaciji.

PREVZEM BLAGA:

Naročeno blago je kupec dolžan prevzeti ter ga plačati z gotovino kurirju.
Ob prevzemu je kupec dolžan preveriti količino in kvaliteto naročenega blaga in s svojim podpisom potrdi količinski in kakovostni prevzem blaga.

REKLAMACIJA:

Če je kupec prejel neustrezno število izdelkov, oz. izdelke, ki ne ustrezajo njegovemu naročilu, naj nemudoma kontaktira naše podjetje. Če pride do poškodbe blaga med dostavo, se mora kupec obrniti na službo, ki mu je paket dostavila. Prejeto blago mora kupec pregledati takoj ob prejemu in v prisotnosti dostavljavca. Vse kasnejše reklamacije poškodb blaga prevozniki upoštevajo le izjemoma in jih v njihovem imenu tudi naše podjetje ne more rešiti.  Izjema so skrite napake in poškodbe, ki niso posledica transporta. V tem primeru naj nas kupec kontaktira, mi pa se bomo potrudili vsako reklamacijo rešiti v dobro kupca.

PREKLIC NAROČILA IN VRAČILO BLAGA:

Ko kupec potrdi naročilo. se ta arhivira v bazi naročil internetne strani. Kupec lahko kadarkoli pred odpremo prekliče svoje naročilo telefonsko ali pisno preko elektronske pošte razen če gre za blago, naročeno izrecno po kupčevi volji.
Pri prodaji blaga po pošti ima kupec pravico, da v petnajstih (15) dneh po prejemu blaga podjetju pisno sporoči, da odstopa od naročila.
Če je kupec blago že prejel in od naročila odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati podjetju v petnajstih (15) dneh po sporočilu iz prejšnjega odstavka, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec.
Vrnitev prejetega blaga podjetju v osmih dneh po prejemu se šteje za sporočilo o odstopu od naročila. Stroške dostave krije kupec v kolikor je bila dostava izvedena v skladu s splošnimi pogoji.

solna terapija, solna, terapija, prehlad, kašelj, smrkelj, astma, laringitis, solna vila, solna, vila, bronhiolitis, bronhitis, seneni nahod, vneto grlo, vneto, grlo, viroze, tonzilitis, pljučnica, pljučnice, pogoste, vneta ušesa, ušes, vneta dihala, dihala, smrčanje, stres, detox, razstrupljanje telesa, ljubljana, ljubljani, solne terapije v ljubljani, terapije v ljubljani
Košarica
Scroll Up