So vam rekli, da servisa v Sloveniji za IIRIS ni? Da je potrebno čakati, da se pošlje v Estonijo? Da je potrebno čakati na rezervne dele iz Estonije? In da to traja in traja?
Odlična laž za naivneže in če se pustite imeti za norca. Ste že kdaj slišali, da bi nekdo imel zastopstvo brez servisa v državi?

Od leta 2015 smo pooblaščeni zastopniki za IIRIS in od takrat je servis in zastopstvo v Sloveniji. Bili smo na izobraževanju v Estoniji, kjer smo do potankosti spoznali vse naprave in komponente. Bili smo v proizvodnji, kjer smo se učili sestaviti in razstaviti halogeneratorje, njihov način delovanja in odprava možnih težav.

Stvari uredimo v max. 24 urah, če je potrebno se odpeljemo tudi na drugi konec Slovenije in stvari uredimo.
IIRIS halogeneratorji so enostavni za uporabo, imajo izjemno in učinkovito moč mletja, omogočajo konstantni dovod aerosola v solno sobo, enostavni za čiščenje (celotni halogenerator se očisti na koncu dneva in ni potrebno sprotno čiščenje zaradi mašenja).

Zanimivo, da se širijo takšne laži, a po drugi strani konkurenca potihoma kopira in uvaja Iirisove komponente.

Pionirji pri razvoju halogeneratorjev je podjetje Aeromed, ki je razvilo prvi halogenerator.Gospod Budarin je sodeloval pri razvoju halogeneratorja, saj je bil nekaj časa zaposlen pri Halomedu. Ko so se razšli, je ustanovil svoje podjetje INDIUM TOP, ki proizvaja halogeneratorje znamke IIRIS. Napravil je primerjavo med IIRISOM in Halomedovimi halogeneratorji in dokazal, da so njegove naprave enako učinkovite, vendar cenejše. To dokazuje pripeta listina EKMI (prevod in original). Prav tako je patentiral inovativno delovanje halogeneratorja IIRIS.

Halogeneratorji IIRIS so registrirani kot medicinski pripomoček v Estoniji in velja za celotno EU. Za tretje države, je potrebno registirirati pri tamkajšnjih ustanovah, ampak to za EU trg ni relevantno. Ko smo ga hoteli registrirati pri Javni agenciji za medicinske pripomočke so nas obvestili, da ni potrebno, ker registracija v Estoniji zadostuje. Potrebno se je samo vpisati v register za distribucijo medicinskih pripomočkov.
Halogeneratorji IIRIS so skladni z EU direktivami in z našimi direktivami.

Torej, mi smo dokazali, da vas ne zavajamo, smo iskreni in stvari vedno uredimo v najvišji možni kakovosti.
Če vas kaj zanima, pokličite našega Boštjana na telefon 051 662 375 ali mu pišite na mail: bostjan@solna-vila.si

Dobrodošli.

Več na https://www.facebook.com/SolneSobeSolnaVila/photos/pcb.767210230141445/767210076808127/?type=3&theater

Košarica
Scroll Up