Odlično. Vsak jih ima in prav je, da se informirate. Kaj pa, ko se vam informacije križajo? Ko pri zdravniku dobite eno informacijo, v solnih sobah pa drugo?

Potem je čas, da se sami prepričate. Zapomnite si, da je potrebno narediti za začetek 10+ terapij vsaj 3x tedensko – lahko pa tudi vsak dan. Priporočamo vam, da najprej naredite 1 terapijo in boste videli ali vam sploh ta način ustreza. Vsak človek je zgodba zase in ni nujno, da če nekaj nekomu pomaga, da bo ista zadeva delovala tudi za vas.

V kliničnih raziskavah je bilo ugotovljeno, da haloterapija lajša simptome prehlada, astme, kašlja, simptome vnetij ušes, grla, sinusov, glasilk, simptome bronhitisa in bronhiolitisa, ipd.

Objavili smo že velikokrat izkušnje staršev ali odraslih. Njihove težave so bile diagnosticirane s strani zdravstvenega sistema. Haloterapija ni čudežna terapija in ne pomaga vsem, je pa marsikomu olajšala življenje na način, da manjkrat oboleva, simptomi bolezni so milejši, hitreje preboli ali pa so težave v celoti izvenele.

Poznamo govorice, ki se širijo v zdravniških krogih glede haloterapij, da so haloterapije nič drugega kot dober zaslužek in da se lahko še kvečjemu kaj nalezete. Nihče pa nas ni poklical in povprašal o poteku haloterapij, o načinu delovanja solnih sob, o učinkih, nihče ni izrazil željo, da bi preizkusili metodo in preverili njene trditve. Klinične raziskave smo poslali na pristojne inštitucije in smo glede podanega zgoraj navedenega mnenja, iskreno globoko razočarani. Če že so morali najti nekaj negativnega, niso zanikali same haloterapije in njenih učinkov, so pa očitno mnenja, da ne znamo zračiti in razkuževati. Rade volje se odzovemo vabilu na poglobljene inštrukcije glede razkuževanja in prezračevanja.

Solne sobe morajo uporabljati razkužila primerna za razkuževanje medicinskega inventarja. Razkuževanje zajema površine v solni sobi, kljuke, površine v sprejemnici. Potrebno je zračiti po vsaki terapiji. Poskušamo vas korigirati in naročati tako, da se medsebojno ne srečujete.
Ste kdaj v zdravstvenem domu, ko ste sedeli v čakalnici polni ljudi doživeli, da je medicinsko osebje prišlo in razkužilo površine čakalnice? Pa pri zdravniku, ko ste na pregledu tudi takoj razkužijo za vsakim? Kaj pa pred laboratorijem? Trgovinske vozičke in košarice razkužujejo? Kaj pa vrtci? Avtobusi? Je danes vaš sodelavec bil bolan in prisoten v službi?
Polno je dejavnikov, kjer se lahko še kaj dodatno okužiš. Mi sami imamo v sebi viruse in bakterije in ob padcu imunskega sistema (npr. stres, izrast zobkov, ipd.) se razvije marsikatera težava. Virusi in bakterije so povsod v našem okolju.

Da so haloterapije dober zaslužek 🙂 od tega zaslužka plačamo davek in položnice, nobena zavarovalnica ali farmacevtska služba nas ne nagrajuje za opravljeno delo, službena potovanja si plačujemo sami, prav tako izobraževanja. Res pa je, da nima nihče iz zdravstvenega ali farmacevtskega sistema z nami zaslužka. Tudi mi moramo jesti in zaslužek čez zimo, prehranjuje nas in državo čez poletje.

Cena obiska je odvisna od starosti, števila udeležencev in časa trajanja terapije. Giblje se od 12€ dalje. Ob nakupu paketov, pa vam še kakšno terapijo podarimo.

V kolikor bi vas zanimala še kakšna informacija, nas lahko mirne duše vprašate. Iskreno vam odgovorimo.
Telefon: 070 857 574

Dobrodošli v Solni vili.

Direktorica, lastnica in vodja Solne vile
Maruša Podboršek, dipl. ekon.

Košarica
Scroll Up