VivaSalt Animal

VivaSalt Animal

VivaSalt Animal je edinstven halogenerator, razvit za terapijo pri živalih. Je lahkoten za uporabo, ne korodira in omogoča izjemni izkoristek.

Verjetno edina prava naprava, izdelana za uporabo v živalski haloterapiji. Halogenerator proizvaja najboljši aerosol soli in samo s tako nastalimi delci je možna Haloterapija. Solni delci se razpršijo po prostoru in globoko vdihnejo v dihalni sistem.

Je plod našega dolgoletnega razvoja in je izdelan z najnovejšo tehnologijo. VivaSalt Animal je namenjen za površine do 15 m2. Vgrajeni deli izpolnjujejo najvišje standarde, ki omogočajo dolgoročno uporabo.

Tehnični podatki

Vlažnost delovnega območja: < 60%
Teža: 5 kg
Poraba: 50W
Električna napetost: 100 – 240 V
Garancija: 36 mesecev
Dimenzije: 388x310x170 mm

VivaSalt Animal vam zagotavlja dobro uporabniško izkušnjo, je enostaven za uporabo. Z osvetljenim barvnim zaslonom na dotik lahko izbirate med različnimi programi, nastavljate dolžino terapije in koncentracijo aerosolov, imate avtomatsko odštevanje preostalega časa in veliko naprednih funkcij z izjemno močjo mletja soli. Ne vsebuje dozirnika soli, vendar je mogoče dodati sol brez razstavljanja naprave. Ne korodira, kar je tudi najpogostejša napaka naprav, ki delujejo v prisotnosti soli.

 

Košarica
Scroll Up