Alergija je pretirani odziv telesa na prah, pelod, hrano. Četudi snov telesu ne škoduje, ga telo vidi kot sovražnika.
Pri alergiji na hrano vam haloterapija ne more pomagati, lahko pa vam pomaga pri snoveh, ki se vdihnejo, kot npr. prah, iztrebki pršice, pelod, kar se pokaže v težavah s sinusi, astmi, ipd. Pojavi se izcedek iz nosa, otečene lahko tudi srbeče oči, slabo počutje, oteženo dihanje, ipd.

KAKO DELUJE?
Zaradi naravnih lastnosti suhega solnega aerosola, se vnetje zmanjša, sekrecijska plast pa stanjša, ker suh aerosol veže nase vlago sekrecije in jo razgrajuje. Suh solni aerosol omogoča, da se sekrecija hitreje izloči, saj postane tudi bolj viskozna (tekoča). Odprejo se zamašene dihalne poti in v sinusih se sprosti pritisk in izloči se sekrecija.

Ker gre za naravno metodo, je potrebno vsaj 10+ obiskov. Če se vam po končanih obiskih spet pojavijo težave, potem nadaljujte s terapijami. Po terapiji morate obvezno veliko piti in ne spirati nosa s fiziološka, razen, če ni nujno. S spiranjem nosa spirate tudi aerosol in s tem zmanjšate učinkovitost terapije.

KDAJ NA TERAPIJO?
Če vam pelodi povzročajo težave, potem lahko že pričnete z obiskom solnih sob tik preden se vam težava pojavi ali pa v času trajanja le te.

KAM NA TERAPIJO?
Mi se nahajamo v Ljubljana Polje. Svetujemo pa vam, da si izberete solno sobo, ki vam je najbližja, saj je potrebno več obiskov. Bližina solne sobe vam omogoča, da ne izgubljate živcev s prometom in časom.

Dobrodošli pri nas. Več info na 070 857 574.
#solnasoba KOŽA IN DIHALA REČEJO HVALA. #haloterapija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

seneni nahod, alergija, astma, bronhitis, bronhiolitis, angina, vnetje mandeljev, tonzilitis, faringitis, laringitis, pljučnica, pljučnice, solna soba, haloterapija, solna terapija.

Košarica
Scroll Up