Obrazna refleksoterapija Sorensensistem

Je terapevtska masaža obraza, ki združuje znanje tradicionalnih kultur zdravljenja (kitajska tradicionalna medicina, akupunktura, terapevtska znanja iz Andov in Vietnama) s sodobnim nevrološkim in medicinskim znanjem.

Poteka tako, da z dotikom stimuliramo točke in cone na obrazu, ter s tem blagodejno vplivamo na ves organizem. Z njeno pomočjo lahko diagnosticiramo dogajanje v telesu ter poiščemo vzrok morebitnim težavam. Metoda ima izjemne učinke na celotno telo, čustveno, duševno in energetsko ravnovesje. Obrazna refleksoterapija Sorensensistem TM je nadvse prijetna in globoko sproščujoča terapija, saj z njo vplivamo na živčni in krvožilni sistem, limfo ter pretok energije.

Ker pri njej načeloma ni kontraindikacij, je metoda primerna za ženske, moške, otroke, dojenčke, mladostnike, starostnike, nosečnice …

refleksoterapija    OR

Obrazna refleksoterapija Sorensensistem TM omogoča odpravljanje vzrokov težav in pospešuje proces zdravljenja. Njeni pozitivni učinki se kažejo pri migrenah, težavah s sinusi, hormonalnih težavah, alergijah, težavah s kožo, pri oslabljenem imunskem sistemu, obraznih parezah, depresijah, stresu in izčrpanosti ter mnogih drugih težavah.

Obrazna refleksoterapija Sorensensistem TM je učinkovita pri delu zosebami s posebnimi potrebami, pri učencih z učnimi, vedenjskimi in čustvenimi težavami, težavami koncentracije, hiperaktivnost …

Odlična je kot preventivna metoda.

Je metoda, ki nam pomaga priti do ponovnega ravnovesje na vseh nivojih – fizičnem, psihičnem, čustvenem in energetskem.

Košarica
Scroll Up