Ekipa Solne vile je zavezana k rednemu razkuževanju in prezračevanju prostorov. Ko se pride na delovno mesto, prostore prezračimo. Po vsaki terapiji se solna soba ventilira 10 minut in v tem času tudi razkužujemo z razkužilnimi sredstvi PRI-MA, ki jih uporabljajo tudi v domovih za ostarele in bolnišnicah in sicer razkužimo vse igralne in sedalne površine v solnih sobah. Prav tako razkužujemo garderobne prostore in sprejemnico. Ta razkužilna sredstva imajo tudi varnostni list, ki je dolg 10 strani. Razkužujemo tudi kljuke na vratih. Obiskovalci imajo možnost, da si razkužijo roke z razkužilnim sredstvom, ki se nahaja v sprejemnih prostorih (če ga ne opazite, vprašajte osebje, kje se nahaja, saj ga moramo včasih zaradi varnosti malčkov, prestaviti na višjo polico).
Po najboljših močeh se trudimo, da se obiskovalci med seboj ne srečujejo. Aerosol soli deluje baktericidno in že s tem ko se vpihava v solno sobo, se soba razkužuje.
Sprejemnica ni prostor za zadrževanje. Vljudno prosimo, da ko vstopite, se slecite, obujte dodatne nogavičke in takoj vas usmerimo v solno sobo. Po solni terapiji poravnate obveznosti oziroma se naročite za naslednji termin in se usmerite proti izhodu. Prosimo za razumevanje, da nismo otroška igralnica za preganjanje dolgčasa 🙂Preganjamo težave z dihali in kožo.
Sončen pozdrav iz Solne vile.
#solnavila #solneterapije #solnasoba #razkuževanje https://solna-vila.si/ KOŽA IN DIHALA VAM REČEJO HVALA.

 

 

 

 

 

 

 

 

solna terapija, solna, terapija, prehlad, kašelj, smrkelj, astma, laringitis, solna vila, solna, vila, bronhiolitis, bronhitis, seneni nahod, vneto grlo, vneto, grlo, viroze, tonzilitis, pljučnica, pljučnice, pogoste, vneta ušesa, ušes, vneta dihala, dihala, smrčanje, stres, detox, razstrupljanje telesa, ljubljana, ljubljani, solne terapije v ljubljani, terapije v ljubljani, solne sobe, sobe, gratis, paket, nasvet, %solne%, %terapije%, %solne terapije%, %solne sobe v ljubljani%, %sobe%

Košarica
Scroll Up