Izdelava solnih sob

Edini v Sloveniji vam izdelamo solno sobo s CE certificiranim vezivom, kar pomeni, da zdravju ni škodljiv in ki je zelo obstojen in vzdržljiv. Imamo vse certifikate in sodelujemo s strokovnjaki ISS TEAMA in INDIUM TOP, ki imajo dolgoletne izkušnje ter tehnologijo, ki je daleč pred vsemi.

Naše solne sobe so zdravju prijazne in v celoti izdelane samo s SOLJO, brez primesi drugih gradbenih materialov.

Naš solni omet je optimalne debeline, kar pomeni, da soba diha.  

Začetki izgradnje solnih sob v podjetju ISS TEAM segajo v leto 2009. Praktično so bili prvi na področju nekdanje Jugoslavije, ki so pričeli s to dejavnostjo. Razvili so inovativno vezivo, ki omogoča, da sol na stenah solne sobe obstoji. Zato vam na solni omet izdamo 3 letno garancijo.

Smo tudi zastopniki za halogeneratorje IIRIS in halogeneratorje VIVASALT, ki so srce solnih sob, saj proizvajajo aerosol soli, ki je potreben za izvajanje solnih terapij. Halogeneratorji IIRIS so priznani kot medicinski pripomoček in so vpisani v register medicinskih pripomočkov v EU in prijavljeni pri Javni agenciji za medicinske pripomočke (JAZMP) v Sloveniji. Halogeneratorji ustrezajo vsem direktivam in zahtevam evropske in slovenske zakonodaje, kar potrjujejo certifikati. Gre za zelo kvalitetno in vrhunsko napravo, ki ima patentirano tehnologijo in je izjemno učinkovit ter ekonomičen ter prodajan po celem svetu. Narejen je iz zelo kakovostne ABS akrilne plastike. IIRIS je sodeloval pri kliničnih raziskavah o blagodejnem vplivu solnih terapij. Rezultati teh raziskav so bili predstavljeni v letu 2015 pediatrični stroki na SLOVENSKEM PEDIATRIČNEM KONGRESU V LJUBLJANI.

Za izdelavo solne sobe je potrebno izdelati projekt in pripraviti prostore. Solne sobe izdelujemo na 2 načina:

1.Na ključ

V roku 4-5 delovnih dni, vam izdelamo solno sobo, kot dogovorjeno..

2.MI projektiramo – VI gradite

Kar pomeni, da vam izdelamo celotni projekt izgradnje solne sobe, vi pa upoštevajoč projekt, sami izvedete gradbena dela izdelave solne sobe. Ko so prostori pripravljeni kot je potrebno, ISS TEAM nanese sol na stene (izdelava bele solne sobe) in dodela končno podobo solne sobe (dekor), kot dogovorjeno.

Ko je solna soba dokončana, vas naše strokovno osebje seznani s tehničnim znanjem, izvajanjem solnih terapij in nego solnih sob.

Več informacij in naše reference najdete na: http://izdelavasolnihsob.si/

Izdelamo vam:

  • solno sobo, ometano s pravo soljo (solni omet) in z okrasnimi elementi kot dogovorjeno,
  • okrasne elemente ometane s solnim ometom za vaš dom ali poslovni prostor,
  • okrasne elemente iz himalajskih zidakov (stena iz himalajskih zidakov, osvetljena z nežno svetlobo pričara neverjetno pomirjevalni in pravljični duh).Naša tehnologija lepljenja omogoča, da vam izdelamo steno, okno, okras ipd. brez fug, tako da svetlobni učinki pridejo še bolj do izraza,
  • popravimo vam solni omet, čeprav vam je solno sobo izdelal drugi izvajalec.

→  Za nami ni še nihče popravljal solnega ometa, mi  smo ga že za mnogimi. Tako v Sloveniji kot v tujini.  ←

V prvi vrsti pri nas dobite kvaliteto in trajnost izdelkov. Izdelujemo daleč najlepše solne sobe, ki zdravju ne škodujejo.  Problem solnega ometa je ta, da zaradi fizikalnih lastnosti soli, le ta veže vlago nase in jo potem v prostor tudi odda. To pomeni, da v primeru, da je solni omet obdelan s kemijskimi snovmi, ki zdravju škodujejo, pridejo z naravnim delovanjem soli, nazaj v prostor in v dihala strank.

Praktično vam uredimo vse kar potrebujete za začetek svoje poslovne poti oz. vam vašo poslovno okolje nadgradimo, da lahko dosežete višje dodane vrednosti.

Za več informacij pišite našemu mojstru na mail ali pa ga pokličite:

mail: bostjan@solna-vila.si,   telefon: 051 662 375

Košarica
Scroll Up