Izdelava solnih sob

Edini v Sloveniji vam izdelamo solno sobo s CE certificiranim vezivom, kar pomeni, da zdravju ni škodljiv in ki je zelo obstojen in vzdržljiv. Imamo vse certifikate in sodelujemo s strokovnjaki VIVA SALT, ki imajo dolgoletne izkušnje ter tehnologijo, ki je daleč pred vsemi.

*VEZIVO JE SNOV, KI JO POMEŠAMO S SOLJO IN NANESEMO NA STENO.

** CELOTNI SOLNI OMET JE TRDEN IN ZDRAVJU NEŠKODLJIV

Naše solne sobe so zdravju prijazne in v celoti izdelane samo s SOLJO, brez primesi drugih gradbenih materialov, kot npr. steklena voda, ki ima v varnostnem listu zapisano, da draži dihala in kožo.

Naš solni omet je optimalne debeline, kar pomeni, da soba diha.  

Smo tudi zastopniki halogeneratorje VIVASALT, ki so srce solnih sob, saj proizvajajo aerosol soli, ki je potreben za izvajanje solnih terapij. 

Za izdelavo solne sobe je potrebno izdelati projekt in pripraviti prostore. Tloris, dimenzije, slike prostora in vaše želje so ključne informacije, ki jih želimo slišati od vas.

V roku 4-5 delovnih dni, vam izdelamo solno sobo, kot dogovorjeno..

Ko je solna soba dokončana, vas naše strokovno osebje seznani z vsem potrebnim znanjem.

Več informacij in naše reference najdete na: http://izdelavasolnihsob.si/

Izdelamo vam:

  • solno sobo, ometano s pravo soljo (solni omet) in z okrasnimi elementi kot dogovorjeno,

  • okrasne elemente ometane s solnim ometom za vaš dom ali poslovni prostor,

  • okrasne elemente iz himalajskih zidakov (stena iz himalajskih zidakov, osvetljena z nežno svetlobo pričara neverjetno pomirjevalni in pravljični duh).Naša tehnologija lepljenja omogoča, da vam izdelamo steno, okno, okras ipd. brez fug, tako da svetlobni učinki pridejo še bolj do izraza,

  • popravimo vam solni omet, čeprav vam je solno sobo izdelal drugi izvajalec.

→  Za nami ni še nihče popravljal solnega ometa, mi  smo ga že za mnogimi. Tako v Sloveniji kot v tujini.  ←

V prvi vrsti pri nas dobite kvaliteto in trajnost izdelkov. Izdelujemo daleč najlepše solne sobe, ki zdravju ne škodujejo.  Problem solnega ometa je ta, da zaradi fizikalnih lastnosti soli, le ta veže vlago nase in jo potem v prostor tudi odda. To pomeni, da v primeru, da je solni omet obdelan s kemijskimi snovmi, ki zdravju škodujejo, pridejo z naravnim delovanjem soli, nazaj v prostor in v dihala strank.

Praktično vam uredimo vse kar potrebujete za začetek svoje poslovne poti oz. vam vašo poslovno okolje nadgradimo, da lahko dosežete višje dodane vrednosti.

Za več informacij pišite našemu mojstru na mail ali pa ga pokličite:

mail: bostjan@solna-vila.si,   telefon: 051 662 375

Košarica
Scroll Up