VARNE SOLNE SOBE

CE je kratica francoskega “Conformité Européene” =”evropska skladnost” zagotavlja, da je proizvajalec izdal Izjavo o skladnosti (izjavlja, da proizvod izpolnjuje bistvene zahteve za varnost, zdravje in varovanje okolja (uredbe, standardi).

Kupcu CE kratica pove, da proizvod izpolnjuje minimalne zahteve ustreznih harmoniziranih predpisov in standardov, s tem pa, da je ustrezen za uporabo.

CE je za vladne organe dokaz, da se ta proizvod pojavlja na trgu legalno.

* EDINI V SLOVENIJI *
Samo mi vam lahko izdelamo solno sobo s CE certificiranim vezivom, ki zdravju ne škoduje in ne draži dihal. Vezivo je zelo močno in se v solnih sobah izjemno dobro obnese.

* PROBLEM IZDELAVE SOLNIH SOB S STEKLENO VODO *
Če poiščete varnostni list za stekleno vodo na internetu, boste lahko prebrali, da draži dihala. Kako je potemtakem taka solna soba varna za ljudi in otroke, ki prihajajo z dihalnimi problemi na solne terapije? Čeprav je soba že osušena, pa se vlaga v sobi spreminja in ker sol veže vlago nase in jo nato oddaja v prostor, torej tudi hlapi steklene vode, ki jo je sol absorbirala, prehajajo v tak prostor.
Včasih so na stene dajali tudi železno mrežico, da se je sol pomešana s stekleno vodo, obdržala na stenah. Tu nastane še dodatni problem, saj železna mrežica v ozadju prične rjaveti in ker stena ni neprodušna, prehaja to v solno sobo. Taka solna soba prične s časoma tudi razpadati, saj rja razžre železno mrežico.

** VARNE SOLNE SOBE **
Mi stojimo za solnimi sobami, ki smo jih izdelali. Vsaka solna soba izdelana iz naše strani dobi vse certifikate, ki zadevajo medicinsko napravo halogenerator, CE izjavo o varnosti tako za medicinsko napravo kot tudi za solni omet v solni sobi in garancijske liste. Pri izdelavi solnih sob sodelujemo z ISS Team-om, ki je tudi razvil zgoraj omenjeno vezivo. So izjemni strokovnjaki na področju izdelave solnih sob in imajo dolgoletne izkušnje. ISS Team je že popravljal solne sobe drugih izdelovalcev, za ISS Teamom ni še popravljal nihče.

V Sloveniji so sledeče solne sobe izdelane s CE certificiranim vezivom:
– KRANJ – Solni zaklad
– KRANJ – Solna hiša Kranj
– GORENJA VAS – SC Morski raj
– DRAVOGRAD – Solni biser
– GROSUPLJE – Solni cvet
– PTUJ – Solna terapija Salinea, Tatjana Lončar s.p.
– ZAGORJE OB SAVI – Solni Potop
– MARIBOR – Perfect body
– TREBNJE – Solni dvori
– LJUBLJANA – Solna vila Ljubljana
– VRHNIKA – Solni center Vrhnika
– MEDVODE – Solna vila Medvode

Verjemite, da smo zaupanja vredni. Odlikuje nas kvaliteta, inovativnost, izjemen design in srčnost. Ker je izdelava solne sobe večji denarni zalogaj, vam svetujemo, da pri izdelavi upoštevate tudi kvaliteto, ne samo ceno.

Samo za vas,
ekipa Solne vile

#solneterapije #izdelavasolnihsob #solnavila #certifikat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

solna terapija, solna, terapija, prehlad, kašelj, smrkelj, astma, laringitis, solna vila, solna, vila, bronhiolitis, bronhitis, seneni nahod, vneto grlo, vneto, grlo, viroze, tonzilitis, pljučnica, pljučnice, pogoste, vneta ušesa, ušes, vneta dihala, dihala, smrčanje, stres, detox, razstrupljanje telesa, ljubljana, ljubljani, solne terapije v ljubljani, terapije v ljubljani, solne sobe, sobe, gratis, paket, nasvet, %solne%, %terapije%, %solne terapije%, %solne sobe v ljubljani%, %sobe%, zdravje, zdravljenje

Košarica
Scroll Up