Zgodba o Solni vili

Otrok brez dihalnih težav

Sva starša otroka, ki je z vstopom v vrtec imel nenehne težave z dihali. Najmanjši, še tako nedolžen prehlad, se je vedno zakompliciral in prešel na dihala. Je nekdo kihnil v sosednji sobi? Ni problema, kihec je nekako našel pot do najinega otroka; sledila je bolniška na bolniško. S strani zdravniške stroke je bilo ugotovljeno, da ima alergijo na pršico v prahu in sum na astmo. Zdravila, tipična za reševanje takih težav, kot so ventolin, aerius, claritine, flixotide, ogromne količine fiziološke raztopine, s katero smo spirali nos, so bili naš del vsakdana.

Potem smo odkrili solne terapije (haloterapije) in najin otrok je prvič v življenju normalno predelal prehlad.

Po tem nas pri zdravniku niso več videli. Rodila se je ideja, da se lotiva solnih sob in ustanovila se je SOLNA VILA.

SOLNI VILI z močjo solnih terapij pomagamo pri težavah z grlom, ušesi, nosom, sinusi, pljuči in kožo. Solna terapija je klinično dokazana, 100% naravna, z močjo aerosola soli, ki doseže vse kotičke dihal, jih čisti in krepi. Dokazano je, da se z rednimi obiski zmanjša dovzetnost za pogosto zbolevanje. Otroška terapija je dolga 30 minut, odrasla pa eno uro.

Poteka tako, da vdihavate aerosol soli, ki ga vpihavamo z napravo, imenovano halogenerator, v sobo; ustvari se bolj sterilen zrak kot v operacijski sobi. Ker je tudi gostota zraka večja, se pljuča krepijo že samo z dihanjem.

Solna terapija običajno poteka v solni sobi, kjer so stene in strop obdane s solnim ometom, ki je CE certificiran (neškodljivost za dihala). Lahko se izvaja tudi v savni, solni kabini ali doma, če imate prostor. Za naše halogeneratorje iz VIVA SALT družine je znano, da so zelo učinkoviti in kvalitetni, enostavni za uporabo doma.

DRAGE MAMICE, ATIJI, DEDKI, BABICE, TETE, STRICI, PRIJATELJI, ZNANCI DOBRODOŠLI V SOLNI VILI!

astma, bronhitis, bronhiolitis, kašelj, smrkelj, laringitis, angina, pljučnica, viroza, kajenje, smrčanje, kadilski kašelj, dermatitis, seneni nahod, vnetja ušes, vneta ušesa, bolezni dihal, kopb, prehlad, ventolin, flixotide, paketi, solnih, terapij, solne, terapije, solne, sobe, solne sobe, gratis, terapije gratis, zdravje, zdravljenje,solna terapija, solna, terapija, prehlad, kašelj, smrkelj, astma, laringitis, solna vila, solna, vila, bronhiolitis, bronhitis, seneni nahod, vneto grlo, vneto, grlo, viroze, tonzilitis, pljučnica, pljučnice, pogoste, vneta ušesa, ušes, vneta dihala, dihala, smrčanje, stres, detox, razstrupljanje telesa, ljubljana, ljubljani, solne terapije v ljubljani, terapije v ljubljani

Košarica
Scroll Up