Zadnje čase opažamo, da se čedalje več storitev reklamira in “šlepa” na pojem solna terapija.
Solna terapija kot terapija reklamirana v solnih sobah, ki je bila klinično večkrat testirana za različna obolenja in ki se jo izvaja s pomočjo halogeneratorja (medicinska naprava), kjer gre za suh aerosol zraka, ki se ga vpihava v solni sobi, je samo ena in edino ta ima klinične raziskave.

Zavajanje kot npr. solna terapija v savni, solna terapija s slano paro, solna terapija s predihavanjem kristalov soli, ipd. ne spada v ta klinična raziskovanja za solno oziroma haloterapijo.

Medicinska naprava halogenerator ima natančno določeno, koliko aerosola in kako veliki delci morajo biti v aerosolu, da doseže najmanjše kotičke vaših zgornjih in spodnjih dihal. Aerosol je narejen iz medicinske soli, ki je brez dodatkov in aditivov.

POMEMBNO!
Edina prava in klinično raziskana solna terapija ali haloterapija se izvaja v solni sobi. Ker se izvaja z medicinsko napravo HALOGENERATOR je od tod izpeljanka HALOTERAPIJA (izvira iz grščine in sicer beseda “halos” pomeni sol). Pri terapiji se uporablja izključno in samo medicinsko sol, ki je prečiščena, brez aditivov.

Da se loči seme od plevela, bomo pojem solne terapije, ki se izvaja v solni sobi in ki ima klinične študije, v naših zapisih poimenovali HALOTERAPIJA.

Dobrodošli na haloterapijah v Ljubljana Polje.
Maruša Podboršek

#solnaterapija#haloterapija KOŽA IN DIHALA VAM REČEJO HVALA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

astma, bronhitis, bronhiolitis, solna terapija, haloterapija, laringitis, sinusitis, rinitis, kašelj, smrkavost, smrkel, smrkelj, vročina, bolan, bolezen, športniki, pljučnice, krup, dihala, zgornja dihala, spodnja dihala.

Košarica
Scroll Up